• Română
  • Magyar
  • English

Despre noi

este o firma de consultanta si suport pentru excelenta in afaceri, specializata in elaborarea si implementarea de proiecte pentru dezvoltarea si diversificarea afacerilor prin oferirea de solutii inovatoare, punand un accent deosebit pe accesarea de fonduri europene.

Servicii

Compania ofera o gama completa de servicii, de la elaborarea documentatiei pentru accesarea de fonduri europene (cereri de finantare, planuri de afaceri, analize cost beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, etc) si asistenta in implementarea proiectelor finantate, pana la elaborarea de studii de piata si strategii de marketing, analize diagnostic si analize ale mediului de afaceri si a altor documente similare.

Cui ne adresăm

Serviciile noastre se adreseaza companiilor private, institutiilor publice si organizatiilor non-guvernamentale de la nivel national si international. Politica noastra consta in oferirea serviciilor de consultanta pentru elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, care sa satisfaca cele mai exigente cerinţe calitative ale clientilor, prin intermediul unor consultanti profesionisti cu experienta in domeniul consultantei in finantarea si managementul proiectelor. Se urmareşte utilizarea eficienta a tuturor resurselor pentru a da valoare adaugata afacerilor, serviciile oferite se adapteaza oricarei structuri organizationale raspunzând astfel specificului fiecarui partener.

Programe de mentorat

Pe langa serviiciile de consultanta pentru elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, se ofera si servicii complete de mentorat in implementare si dezvoltarea afacerii. Programe de mentorat sunt folosite pentru organizatii care doresc sa continue dezvoltarea și pastrarea angajatilor.

© 2023 Gruman Consulting SRL, CIF: 37277052